Geboorte pakket jongen

Het geboortepakket jongen bevat naast een vrolijk boeket in de blauw witte tinten een heliumballon It is a boy en een prachtig stevig maar toch zacht knuffeltje. Het knuffeltje van 18 cm houdt een handdoek vast met de tekst "baby boy" erop geborduurd. Het boeket is in verschillende maten te bestellen en wordt gemaakt met de beschikbare blauw paars witte seizoensbloemen. Het geheel wordt bezorgd in een luxe geschenkdoos. Bezorgen van dit kraamcadeau kan snel. Bij bestellen voor 17.00 uur kan uw felicitatie al de volgende dag aangeboden worden. Op zaterdag bestellen voor 14.00 uur voor bezorgen op zondag of maandag. Bestel dit cadeau voor een geboorte zoon makkelijk en snel online. Voeg een kaartje toe met uw persoonlijke boodschap en reken af met verschillende betaalmethodes.  Na aflevering van de bestelling ontvangt u per e-mail bericht.   In verband met de beschikbaarheid van de bloemen kan het boeket afwijken van het plaatje. Afgebeeld maat XL.

€ 44,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Giraffe geboorte pakket jongen

Een nieuw kraamcadeau voor de geboorte van een zoon. Voor de baby:  Een heerlijk zachte blauw witte  pluche giraffe van ca 32 cm. Voor de kersverse moeder een vrolijke helium ballon It is a boy! en om uit te delen aan de kraamvisite een doosje blauwe geboorteflikken. Ook te bestellen met een boeket seizoensbloemen in de blauw witte tinten. Voeg uw persoonlijke felicitatie toe op een geboortekaartje en laat dit cadeau bezorgen bij de kersverse ouders. Bezorgen kan in heel Nederland en 7 dagen per week. Indien voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag al bezorgd. Op zaterdag bestellen voor 14.00 uur voor levering zondag of maandag.

€ 39,95

Read on...

Bloemen Speelgoed En
Product
 

Geboorte boeket jongen knuffel giraffe

Jongen geboren?  Zowel voor de kersverse ouders als voor de pasgeboren zoon heeft BoeketCadeau.nl een passend cadeau! Een heerlijke zachte blauw witte giraffe van ca 32 cm krijgt vast een prominent plaatsje in de babykamer of in de box. Bij de giraffe een boeket in de blauw/paars witte tinten gemaakt van seizoensbloemen. Het boeket is in verschillende maten te bestellen. Het geheel wordt in één cadeau bezorgd in een luxe geschenkdoos. Het cadeau kan compleet gemaakt worden door in de volgende stap een geboorte helium ballon toe te voegen of een doosje geboorte chocolade flikken. Op een mooi wenskaartje kunt u de kersverse ouders feliciteren met de geboorte van hun zoon. Een origineel kraamcadeau jongen is makkelijk online te bestellen bij BoeketCadeau.nl.  BoeketCadeau.nl kan deze opdracht binnen 16 uur bezorgen.  (Op zaterdag bestellen voor 14.00 uur voor levering zondag of maandag.) Afgebeeld maat XL Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het boeket afwijken van de foto. De foto is een indicatie van de bloemen die geleverd worden.

€ 38,95

Read on...

Bloemen Speelgoed En
Product
 

Coffee giftbox

Nieuw bij BoeketCadeau.nl:  Een Coffee Gift Box.   Een leuk pakket om te geven voor een heerlijk bakkie koffie. Inhoud van het pakket: Een zakje koffie, fudge, chocolade spekjes, chocolade koffieboontjes en een koffielepeltje. 2 lepeltjes koffie is voldoende voor een kop koffie.  Deze Coffee Gift Box is te bestellen samen met een boeket bloemen in verschillende maten en uiteraard te combineren met al onze andere producten op de website. Bestel eenvoudig online en voeg een wenskaartje toe met een persoonlijke boodschap erop. Laat dit leuke koffiepakket bezorgen en kies uw gewenste bezorgdag. Bezorgen van bloemen en cadeaus kan bij BoeketCadeau.nl 7 dagen per week. De bezorging is te volgen via track en trace.

€ 17,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Chocolade gift box

Nieuw bij BoeketCadeau.nl:  De Choco Gift Box Leuk om te versturen: Een pakket waarmee je de allerlekkerste chocolade melk maakt! Inhoud van dit pakket: Chocolademelk poeder, fudge, chocolade spekjes, mini marshmallows en een theelepeltje. 2 lepeltjes chocolademelk poeder is voldoende voor een heerlijke kop chocolade melk. Bestel dit chocolade pakket met 3 verse rode rozen of met een fles prosecco.  Uiteraard is dit pakket ook te combineren met alle andere producten van onze website. Voeg een wenskaartje toe met een persoonlijke boodschap of verstuur anoniem. Bestel eenvoudig online en laat dit pakket bezorgen. Bezorgen kan snel en 7 dagen per week. Reken af met verschillende betaalmethoden.

€ 17,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Happy Birthday liefdes ballon bestellen

Een verjaardagsballon voor uw geliefde!  Happy birthday in de vorm van een hart. Bestel deze liefdes verjaardagsballon met een verse rode roos of met een roos en een doosjes bonbons erbij. De ballon is te combineren met alle andere producten op de website, het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een boeket rode rozen toe te voegen. Kies dan alleen de ballon en voeg deze toe aan uw winkelwagen. Kies vervolgens voor verdere winkelen en bezoek de pagina rozen bezorgen. Bloemen, ballon en chocolade worden in één feestelijke verpakking bezorgd bij de jarige. Dat kan 7 dagen per week, ook op zondag.

€ 12,95

Read on...

Bloemen Kunst En
Product
 

Geboorte pakket meisje

Het geboortepakket meisje bevat naast een vrolijk boeket in de roze tinten een heliumballon It is a girl en een prachtig stevig maar toch zacht knuffeltje. Het knuffeltje van 18 cm houdt een handdoek vast met de tekst "baby girl" erop geborduurd. Dit knuffeltje verdient een plaatsje in de box of het babybedje. Het boeket is in verschillende maten te bestellen en wordt gemaakt met de beschikbare roze  seizoensbloemen. Het geheel wordt bezorgd in een luxe geschenkdoos. Bezorgen van dit kraamcadeau kan snel. Bij bestellen voor 17.00 uur kan uw felicitatie al de volgende dag aangeboden worden. Op zaterdag bestellen voor 14.00 uur voor bezorgen op zondag of maandag. Bestel dit cadeau voor een geboorte dochter makkelijk en snel online. Voeg een kaartje toe met uw persoonlijke boodschap en reken af met verschillende betaalmethodes.  Na aflevering van de bestelling ontvangt u per e-mail bericht.   In verband met de beschikbaarheid van de bloemen kan het boeket afwijken van het plaatje. Afgebeeld maat XL.

€ 44,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Giraffe geboorte pakket meisje

Een nieuw kraamcadeau voor de geboorte van een dochter. Voor de baby:  Een heerlijk zachte roze witte  pluche giraffe van ca 32 cm. Voor de kersverse moeder een vrolijke helium ballon It is a girl! en om uit te delen aan de kraamvisite een doosje roze geboorteflikken. Ook te bestellen met een boeket seizoensbloemen in de roze tinten. Voeg uw persoonlijke felicitatie toe op een geboortekaartje en laat dit cadeau bezorgen bij de kersverse ouders. Bezorgen kan in heel Nederland en 7 dagen per week. Indien voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag al bezorgd. Op zaterdag bestellen voor 14.00 uur voor levering zondag of maandag.

€ 39,95

Read on...

Bloemen Speelgoed En
Product
 

Giftbox badzout scrub zeepbom

Nieuw bij BoeketCadeau.nl:   Een leuk cadeau voor met kleine geluksmomenten: Met één of twee bath bombs vul je in een handomdraai de bakkuip of voetenbas met bubbels. De bath bombs  hebben een fijne geur en zijn door een samenstelling van natuurlijke ingrediënten reinigend en verzorgend voor het lichaam. Inhoud van het pakket: Goud zakje met Bath Salt, Bath Bombs en Body Scrub. Bestel deze leuke Gift for you cadeau set en combineer met alle andere producten op de website.  Voeg een leuk wenskaartje toe met een persoonlijke boodschap en kies uw gewenste bezorgdatum. Bezorgen kan 7 dagen per week in heel Nederland.

€ 12,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Geboorte boeket meisje roze knuffel giraffe

Meisje geboren?  Zowel voor de kersverse ouders als voor de pasgeboren dochter heeft BoeketCadeau.nl een passend cadeau! Een heerlijke zachte roze witte giraffe van ca 32 cm krijgt vast een prominent plaatsje in de babykamer of in de box. Bij de giraffe een boeket in de roze witte tinten gemaakt van seizoensbloemen. Het boeket is in verschillende maten te bestellen. Het geheel wordt in één cadeau bezorgd in een luxe geschenkdoos. Het cadeau kan compleet gemaakt worden door in de volgende stap een geboorte helium ballon toe te voegen of een doosje geboorte chocolade flikken. Op een mooi wenskaartje kunt u de kersverse ouders feliciteren met de geboorte van hun dochter. Een origineel kraamcadeau meisje is makkelijk online te bestellen bij BoeketCadeau.nl.  BoeketCadeau kan binnen 16 uur bezorgen in heel Nederland. (Op zaterdag bestellen voor 14.00 uur voor levering zondag of maandag.) Afgebeeld maat XL. Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het boeket afwijken van de foto. De foto is een indicatie van het te leveren boeket bloemen.

€ 38,95

Read on...

Bloemen Speelgoed En
Product
 

Tea cadeau box

Nieuw bij BoeketCadeau.nl:  Thea Gift Box Een leuk pakket voor iemand die graag thee drinkt. Dit complete pakket bevat naast bloementhee ook iets lekkers! Inhoud van het pakket: Verse bloementhee, fudge, chocolade marsmellows, snoepjes en een theelepeltje. ( 2 lepeltjes thee is voldoende voor een heerlijke kop thee). Bestel dit leuke theepakket samen met een boeket bloemen, waarbij u de keuze heeft uit verschillende maten of combineer met een ander product op onze website. Laat het geheel als één cadeau bezorgen in een luxe geschenkdoos. Voeg een kaartje toe aan uw bestelling en kies uw gewenste bezorgdatum. Volg de bezorging van de bestelling via track en trace en ontvang na bezorging een afleverbericht!

€ 17,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Geboorte boeket meisje en tutteldoekje

Een vers bloemen boeket en een prachtig roze tutteldoekje wat een mooi baby cadeau is voor een meisje. Het boeket bloemen bestaat uit roze tinten zoals dit officeel hoort bij een geboorte van een meisje. Het tutteldoekje is van zeer zachte pluche stof en heeft in het midden een kop van een beertje en aan de uiteinde van het doekje zijn kleine kwastjes vast gemaakt die eenvoudig zijn vast te pakken door de baby. Doorsnede pluche tutteldoekje ca. 28 cm Afgebeeld boeket maat: XL Door beschikbaarheid van de bloemen kan het boeket afwijken van de foto. De foto is een indicatie van het te leveren boeket. Het tutteldoekje wordt geleverd zoals exact wordt weer gegeven.

€ 29,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Geboorte boeket jongen met tutteldoekje

Boeket in de blauw paarse tinten gecombineerd met wit maakt dit een vrolijke indruk voor een pas geboren jongen. Bij het boeket heeft boeketcadeau.nl een tutteldoekje toegevoegd met in het midden een kop van een beertje. Dit tutteldoekje is van super zacht stof en heeft een doorsnede van ca. 28 cm. Deze combinatie met bloemen is natuurlijk extra leuk om te ontvangen voor de moeder van de pas geboren baby. Afgbeeld boeket maat: XL Door beschikbaarheid van de bloemen kan het boeket afwijken van de foto. De foto is een indicatie van het te ontvangen boeket bloemen. Het tutteldoekje is exact weer gegeven op de foto.

€ 29,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Boeket witte bloemen met feestchocolade 250 gram

Een mengeling van witte verse bloemen die mooi gerangschikt zijn tot een springerig wit gemengd boeket. Dit witte boeket bloemen wordt samen bezorgd met de heerlijke feestchocolade (250gram) in heel Nederland. Verras jij iemand met deze BoeketCadeau combinatie ? Afgebeeld maar groter Door de beschikbaarheid van de verse bloemen kan het witte boeket afwijken van de foto. De foto is een indicatie van het te leveren boeket.

€ 30,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Boeket geheime tuin met feestchoclade

Een vers feestelijk boeket bloemen gerangschikt alsof het bloemen uit de tuin zijn. De naam van het boeket doen zijn eer aan. De geheime tuin verse bloemen die samen worden bezorgd met 250 gram feestchocolade in heel Nederland. Afgebeeld maat groter Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het boeket de geheime tuin er anders uit zien als op de foto de stijl, kleur en uitstraling zijn zo goed mogelijk op de foto lijkend.

€ 37,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Voordeel boeket roze met feestchocolade

Een mooi vers roze boeket bloemen bestaande uit twee soorten bloemen roze gerbera's en alstoemeria's, eenvoud van deze bloemen maken dit boeket tot een rustgevend boeket bloemen. Deze bloemen worden samen bezorgd met heerlijke feestchocolade (250 gram) in een creme bonbondoos. Afgebeeld maat groter Door de beschikbaarheid van roze gerbera's en roze alstroemeria's kan het boeket afwijken van de foto.

€ 25,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Speels boeket bont met feestchocolade

Een verse boeket bloemen op een speelse manier gebonden waarin de diverse kleuren bloemen iets hoger en lager zijn verwerkt naast elkaar waardoor het speelse effect goed tot zijn recht komt. Dit boeketcadeau boeket wordt samen bezorgd met 250 gram heerlijke feestchocolade verpakt in een creme bonbondoos. Verras jij iemand met dit speels boeket bloemen samen met de 250 gram feest chocolade ?   Afgebeeld maat groter Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het boeket afwijken van de foto. De foto is een indicatie van te leveren boeket,stijl en uitstraling.

€ 31,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Herfstboeket roze donker roze

Boeket bloemen die bestaat uit diverse roze en donker roze herfst tinten. Zeer geschikt voor een verjaardag, beterschap, bedankje. Afgebeeld maat: medium Door de beschikbaarheid van de herfst bloemen kan het boeket en de kleur afwijken van de foto. De foto is een indicatie van het boeket.

€ 23,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Geplukt Herfstboeket bestellen bezorgen

Prachtige bloemen sieren dit herfst boeket elke bloem in dit boeket komt goed tot zijn recht omdat het op verschillende hoogtens is geplaatst. Dit noemen we ook wel geplukte boeketten. Dit geplukte herfst boeket is uitstekend geschikt voor een verjaardag of een felicitatie, beterschap etc. Afgbeeld maat Medium Door de beschikbaarheid kan het geplukte herfst boeket iets afwijken van de foto. Geplukt boeket herfst laten bezorgen met een boodschap Nadat u het boeket heeft gekozen kiest u eenvoudig een gelegenheids kaart en vul de gewenste tekst in. De ontvanger zal deze tekst op de kaart aan treffen. BoeketCadeau.nl bezorgd 7 dagen per week u bloemen vers aan huis of bedrijf. Wilt u meer weten over bezorgen en bezorgtijden bekijk de bloemenbezorgeninformatie pagina.   Geplukt boeket herfst en de houdbaarheid Na ontvangst van het geplukte boeket herfst graag deze uitpakken en de stelen schuin afsnijden en plaatsen in een schone vaas met lauw warm water, voeg het bloemvoedsel toe en plaats de bloemen niet in de zon of op de tocht. Meer informatie over verzorging van de bloemen, bekijk hier alle bloementips   Bekijk in 30 sec hoe houd ik men bloemen lang vers

€ 29,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Herfstboeket brons oranje bestellen

Wanneer deze bloemen verkrijgbaar zijn gaat de herfst echt beginnen, mooie diep bruine bronse en warme oranje gele kleuren geven dit boeket een chique uitstraling. Zeer geschikt om te geven voor een zieke, bedankje, verjaardag etc. Afgebeeld maat: Medium Door de beschikbaarheid van de herfst boemen kan het boeket afwijken van de foto.

€ 23,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product