Continental CONTACT Speed Band 26x2.0 Zwart

Deze Continental Contact Speed 26x2.0-band (ETRTO: 50-559) is ideaal voor gebruik in steden, fixie en fitnessfietsen. Het is een stijve maar lichte en flexibele band, met een dubbele lekbeschermingslaag en uitstekende grip. Het ruwe en snelle Slick-profiel is speciaal ontworpen voor het rijden op asfalt.

€ 18,80

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Continental CONTACT Speed Band 700x35c Zwart

Deze Continental Contact Speed 700x35C-band (ETRTO: 37-622) is ideaal voor gebruik in steden en fitnessfietsen. Het is een stijve maar lichte en flexibele band, met een dubbele lekbeschermingslaag en uitstekende grip. Het ruwe en snelle Slick-profiel is speciaal ontworpen voor het rijden op asfalt.

€ 22,90

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Continental Grand Prix Classic Vouwband Zwart

De Continental Grand Prix Classic Vouwband is de perfecte match voor de retro-stijl racefiets. Kenmerken met bruine zijwanden en het originele Conti Sport-loopvlakpatroon uit 1982.Het wordt gevormd door de Black Chili-compound die zorgt voor zeer lage rolweerstand en maximale grip, zelfs op natte oppervlakken. Bovendien biedt de PolyX Breaker-technologie een speciale versterking tegen lekke banden.

€ 31,99

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Continental Grand Prix Draadband Zwart

De Continental Grand Prix band is een betrouwbare allround band met solide constructie, gemaakt voor sportieve ritten op veeleisend terrein. Gemaakt om vele kilometers mee te gaan. Het wordt gevormd door de Black Chili-compound die zorgt voor zeer lage rolweerstand en maximale grip, zelfs op natte oppervlakken. Bovendien biedt de PolyX Breaker-technologie een speciale versterking tegen lekke banden.

€ 28,99

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Continental Race 28 Wide 700x25 32C V42mm Binnenband

De 700 x 25 / 32c Continental Race 28 binnenband met een 42 mm ventiel is ontworpen voor wielen met een 24 of 30 mm profiel. Binnenbanden met Presta-ventiel worden meestal gebruikt op wielen van 700 c. Het is gemaakt met Butyl en heeft de kwaliteit van het prestigieuze merk Continental. De productie is zonder gewrichten en gevormd door vulkanisatie om uniforme rondheid te garanderen.

€ 4,49

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Continental Super Sport Plus Draadband Zwart

De Continental Super Sport Plus band valt op door zijn uitstekende bescherming tegen lekke banden dankzij de beschermende strip op het contactoppervlak. Het wordt aanbevolen voor stadsfietsen, single-speed, fixies of racefietsen. Het heeft een profiel met een lage weerstand.

€ 24,99

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Continental Giro Tube Band 700x22c Zwart

De Continental Giro tubular band biedt je de bekende kwaliteitsniveau van het Duitse merk. Het is een van de favoriete tubular banden met erkende raceband design: veel grip en dynamische handling tegelijkertijd. Dankzij zijn hoge kwaliteit, tweelaagse 80TPI karkas, heeft het een uitstekende lekbescherming and geeft je de comfortabel en licht gevoel van een tubular band. Perfect voor training, maar ook voor stadsgebruik.De geoptimaliseerde loopvlakverbinding zorgt voor een extreem lang levensduur en helpt je om doorlopende reparaties te vermijden of om voortdurend een nieuwe band te kopen.

€ 26,99

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Continental Sprinter Gatorskin Tube Band 700c Zwart

De Sprinter GatorSkin is een typische, comfortabele en lichte tube. Profrenners gebruiken een gelijksoortige band voor de Parijs-Roubaix en andere lenteklassiekers.Het is een buisvormige band, de binnenband is gewikkeld in de bandbehuizing. Dit type band maakt een betere wegligging mogelijk, vooral in de bochten, waar de hechting aan het asfalt en de absorptie van trillingen perfect over het oppervlak van het wiel zijn verdeeld.

€ 49,95

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Continental CONTACT Reflex Band 700x28c Zwart

Deze Continental Contact Reflective 700x28-band (ETRTO: 28-622) is ideaal voor gebruik in steden en MTB's. Het is een stevige en compacte band, hoge elasticiteit maakt het zeer goed bestand tegen lekke banden door glas, stekels of ander vuil, maar met een soepele loopvlak- en lichte besturing. Het is speciaal ontworpen voor lange fietstochten en trekking omdat de DuraSkin-behuizing zeer robuust is, waardoor het een grote duurzaamheid heeft.

€ 20,99

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Continental Gatorskin Draadband Zwart

De Continental Gatorskin Band die u nodig heeft voor uw winter trainingsfiets. Het is de populairste 700x25 band in Engeland.Een duurzamel, snelle en stevige band voor een aantrekkelijke prijs. De Duraskin® external mesh vormt een beschermende laag over de gehele band om sneden, lekke banden en slijtage te voorkomen. Het slick Duitse natural rubber tread is ontworpen om goed te presteren in natte/winterse omstandigheden.Gebruik maken van de laatste technologie tegen platte banden, heeft de GatorSkin range een aramid breaker en Duraskin remrand bescherming. De Duraskin verstevigde remrand biedt een beschermende laag over de hele band om lekke banden te voorkomen.

€ 32,90

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Continental Ultra Sport III Draadband Zwart

La cubierta Continental Ultra Sport 3 rígida es una cubierta con unas prestaciones excelentes para entrenamiento y rutas largas. Aunque también puedes usarlo para ciudad debido a su alta resistencia. Está fabricado con un compuesto de sílice (PureGrip Compound) en la zona de rodadura lo que le da mayor durabilidad. Esta cubierta ofrece una alto agarre y protección anti pinchazos.La nueva Ultra Sport 3 tiene ahora la certificación E-25 para las E-Bikes convirtiendo esta cubierta en una mejor opción aun si cabe para los entrenamientos gracias a su robustez.

€ 14,90

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Continental Gatorskin Vouwband Zwart

De Continental Gatorskin vouwband die u nodig heeft voor uw winter trainingsfiets. Het is de populairste 700x25 band in Engeland.Een duurzamel, snelle en stevige band voor een aantrekkelijke prijs. De Duraskin® external mesh vormt een beschermende laag over de gehele band om sneden, lekke banden en slijtage te voorkomen. Het slick Duitse natural rubber tread is ontworpen om goed te presteren in natte/winterse omstandigheden.Gebruik maken van de laatste technologie tegen platte banden, heeft de GatorSkin range een aramid breaker en Duraskin remrand bescherming. De Duraskin verstevigde remrand biedt een beschermende laag over de hele band om lekke banden te voorkomen.

€ 33,99

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Continental Ultra Sport III Vouwband Zwart

La cubierta Continental Ultra Sport 3 plegable es una cubierta con unas prestaciones excelentes para entrenamiento y rutas largas. Aunque también puedes usarlo para ciudad debido a su alta resistencia. Está fabricado con un compuesto de sílice (PureGrip Compound) en la zona de rodadura lo que le da mayor durabilidad. Esta cubierta ofrece una alto agarre y protección anti pinchazos.La nueva Ultra Sport 3 tiene ahora la certificación E-25 para las E-Bikes convirtiendo esta cubierta en una mejor opción aun si cabe para los entrenamientos gracias a su robustez.

€ 19,99

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Continental Grand Prix Vouwband Zwart

De Continental Grand Prix Vouwband is een betrouwbare allround band met solide constructie, gemaakt voor sportieve ritten op veeleisend terrein. Gemaakt om vele kilometers mee te gaan. Het wordt gevormd door de Black Chili-compound die zorgt voor zeer lage rolweerstand en maximale grip, zelfs op natte oppervlakken. Bovendien biedt de PolyX Breaker-technologie een speciale versterking tegen lekke banden.

€ 32,99

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Continental Race 28 Wide 700x25 32C V60mm Binnenband

De 700 x 25 / 32c Continental Race 28 binnenband met een 60 mm ventiel is ontworpen voor wielen met een tot 40 mm profiel. Binnenbanden met Presta-ventiel worden meestal gebruikt op wielen van 700 c. Het is gemaakt met Butyl en heeft de kwaliteit van het prestigieuze merk Continental. De productie is zonder gewrichten en gevormd door vulkanisatie om uniforme rondheid te garanderen.

€ 4,99

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Continental Grand Prix 5000 Skin Vouwband Zwart

De Continental Grand Prix 5000 Skin Vouwen Banden is een zeer geavanceerde band. Het wordt aanbevolen voor gebruik op de weg en u kunt het ook in de stad gebruiken. Het wordt gevormd door de Black Chili-compound die zorgt voor zeer lage rolweerstand en maximale grip, zelfs op natte oppervlakken. Bovendien biedt de Vectran Breaker-technologie een speciale versterking tegen lekke banden.Bevat ook Lazer Grip-technologie. De gelaagde microprofielstructuur strekt zich uit over de schouder van de band en zorgt voor uitstekende bochten. De Active Comfort-technologie ingebed in de bandenconstructie absorbeert trillingen en maakt uw rit soepeler.

€ 44,90

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Continental Super Sport Plus Vouwband Zwart

De Continental Super Sport Plus Vouwband valt op door zijn uitstekende bescherming tegen lekke banden dankzij de beschermende strip op het contactoppervlak. Het wordt aanbevolen voor stadsfietsen, single-speed, fixies of racefietsen. Het heeft een profiel met een lage weerstand.

€ 28,99

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product