ABUS NutFix 3 8 Wiel Slot Oranje

De Abus NutFix slot moeren passen op het as van de wielnaaf en zetten de wielen vast op het frame dankzij een intern systeem dat geactiveerd wordt door de kracht van zwaartekracht. Bij een rechtopstaande en aangesloten fiets kunnen de NutFix™-doppen niet worden losgemaakt en verhinderen zo de toegang tot de moer. De NutFix™-doppen over de moeren kunnen alleen verwijderd worden als de fiets ligt. MEER INFORMATIE: Hoe kies je het beste slot voor je fiets?

€ 25,99

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

M Wave Ahead Stuurpen Groen

Als je je fiets een mooi tintje wilt geven en het leuk vindt om op elke kleine detail te letten, dan is deze geanodiseerd aluminium ahead stuurpen door M-Wave perfect hiervoor. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de kleur kan kiezen die het beste bij je fiets past.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

San Marco Concor Supercorsa Rino

Een van de musthaves van de Vintage collectie, waartoe de zadels behoren die geschiedenis hebben geschreven voor het merk. Deze zadel modellen bieden nog steeds hoge prestaties en zijn een stijl icoon voor de liefhebbers van de klassiekers.Dit is de originele Concor die een revolutie teweeg bracht in wielrennen. In 1989 was het ontwerp van het zadel een geheel nieuw concept en werd het al snel een icoon vanwege zijn design en lichtheid. Voor de Vintage collectie wordt alleen gekozen voor leer, dat is verwerkt en geverfd met natuurlijke producten. Het mooie van dit leer is dat het een mooie oude look krijgt door het gebruik, ook in deze neushoorn variant met haar unieke zachtheid en elegantie.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Schwalbe Delta Cruiser Plus 28 Band 700x35c Crème Reflex

De Schwalbe Delta Cruiser Plus 700c-fietsband (ETRTO 37x622) heeft een profiel met de klassieke versterkte centrale wervelkolom waardoor het een zeer veelzijdige band is met goede roleigenschappen. De band heeft ook een reflecterende band voor extra zichtbaarheid bij weinig licht.De basis van alle Schwalbe Active Line banden is het hoogwaardige materiaal dat nooit onder de 50 threads per inch komt. Schwalbe produceert geen banden met een profiel van 20 of 24 TPI.PunctureGuard biedt bovendien een effectieve lekbescherming voor Active Line banden. Het bestaat uit natuurrubber en is versterkt met Kevlar®-vezels. KEVLAR® is een gedeponeerd handelsmerk van DuPont.De Schwalbe Delta Cruiser Plus-band wordt aanbevolen voor elektrische fietsen tot 25 km/u.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Leader 721 Frame Groen Glitter

De Leader 721 frame is het meest economisch van het merk and is gericht op fietsen in de stad. Deze versie heeft een toelopend head tube en dat betekent beter sturen, meer stevigheid en gaat mee met huidige marktnormen. De op NJS track geometry gebaseerde frames met een nieuwe verkorte top tube zorgt voor een makkelijkere rijpositie en een soepele rit.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Dutch Perfect Draadband 700c Yellow

De Dutch Perfect stadsfietsbanden hebben een groter oppervlak en passen zich perfect aan elke stedelijke omgeving aan. Het heeft een groter oppervlak en meer stabiliteit zonder dat het een overmatige rolweerstand biedt. Bovendien kan je ze op sommige grindwegen en moeilijk begaanbare onverharde wegen gebruiken.Daarnaast zijn Dutch Perfect banden verkrijgbaar in meer kleuren, voorzien van extra bescherming tegen lekrijden en een reflecterende band, om je 's nachts beter zichtbaar te maken. Volgens de fabrikant moet je bij het gebruik van deze covers een druk van 5 bar aanhouden.

€ 19,99

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Ynot Strap Zwart

De Ynot-Straps zijn veelzijdig, comfortabel en duurzaam. De YNOT Straps zijn verstelbaar zodat ze op bijna elke schoen passen en zijn ideaal voor elke rijder die het beste voetbevestigingssysteem nodig heeft. Verkocht per paar.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product