Geboorte boeket meisje en tutteldoekje

Een vers bloemen boeket en een prachtig roze tutteldoekje wat een mooi baby cadeau is voor een meisje. Het boeket bloemen bestaat uit roze tinten zoals dit officeel hoort bij een geboorte van een meisje. Het tutteldoekje is van zeer zachte pluche stof en heeft in het midden een kop van een beertje en aan de uiteinde van het doekje zijn kleine kwastjes vast gemaakt die eenvoudig zijn vast te pakken door de baby. Doorsnede pluche tutteldoekje ca. 28 cm Afgebeeld boeket maat: XL Door beschikbaarheid van de bloemen kan het boeket afwijken van de foto. De foto is een indicatie van het te leveren boeket. Het tutteldoekje wordt geleverd zoals exact wordt weer gegeven.

€ 29,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Geboorte boeket jongen met tutteldoekje

Boeket in de blauw paarse tinten gecombineerd met wit maakt dit een vrolijke indruk voor een pas geboren jongen. Bij het boeket heeft boeketcadeau.nl een tutteldoekje toegevoegd met in het midden een kop van een beertje. Dit tutteldoekje is van super zacht stof en heeft een doorsnede van ca. 28 cm. Deze combinatie met bloemen is natuurlijk extra leuk om te ontvangen voor de moeder van de pas geboren baby. Afgbeeld boeket maat: XL Door beschikbaarheid van de bloemen kan het boeket afwijken van de foto. De foto is een indicatie van het te ontvangen boeket bloemen. Het tutteldoekje is exact weer gegeven op de foto.

€ 29,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Boeket witte bloemen met feestchocolade 250 gram

Een mengeling van witte verse bloemen die mooi gerangschikt zijn tot een springerig wit gemengd boeket. Dit witte boeket bloemen wordt samen bezorgd met de heerlijke feestchocolade (250gram) in heel Nederland. Verras jij iemand met deze BoeketCadeau combinatie ? Afgebeeld maar groter Door de beschikbaarheid van de verse bloemen kan het witte boeket afwijken van de foto. De foto is een indicatie van het te leveren boeket.

€ 30,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Boeket geheime tuin met feestchoclade

Een vers feestelijk boeket bloemen gerangschikt alsof het bloemen uit de tuin zijn. De naam van het boeket doen zijn eer aan. De geheime tuin verse bloemen die samen worden bezorgd met 250 gram feestchocolade in heel Nederland. Afgebeeld maat groter Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het boeket de geheime tuin er anders uit zien als op de foto de stijl, kleur en uitstraling zijn zo goed mogelijk op de foto lijkend.

€ 37,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Voordeel boeket roze met feestchocolade

Een mooi vers roze boeket bloemen bestaande uit twee soorten bloemen roze gerbera's en alstoemeria's, eenvoud van deze bloemen maken dit boeket tot een rustgevend boeket bloemen. Deze bloemen worden samen bezorgd met heerlijke feestchocolade (250 gram) in een creme bonbondoos. Afgebeeld maat groter Door de beschikbaarheid van roze gerbera's en roze alstroemeria's kan het boeket afwijken van de foto.

€ 25,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Speels boeket bont met feestchocolade

Een verse boeket bloemen op een speelse manier gebonden waarin de diverse kleuren bloemen iets hoger en lager zijn verwerkt naast elkaar waardoor het speelse effect goed tot zijn recht komt. Dit boeketcadeau boeket wordt samen bezorgd met 250 gram heerlijke feestchocolade verpakt in een creme bonbondoos. Verras jij iemand met dit speels boeket bloemen samen met de 250 gram feest chocolade ?   Afgebeeld maat groter Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het boeket afwijken van de foto. De foto is een indicatie van te leveren boeket,stijl en uitstraling.

€ 31,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Herfstboeket roze donker roze

Boeket bloemen die bestaat uit diverse roze en donker roze herfst tinten. Zeer geschikt voor een verjaardag, beterschap, bedankje. Afgebeeld maat: medium Door de beschikbaarheid van de herfst bloemen kan het boeket en de kleur afwijken van de foto. De foto is een indicatie van het boeket.

€ 23,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Geplukt Herfstboeket bestellen bezorgen

Prachtige bloemen sieren dit herfst boeket elke bloem in dit boeket komt goed tot zijn recht omdat het op verschillende hoogtens is geplaatst. Dit noemen we ook wel geplukte boeketten. Dit geplukte herfst boeket is uitstekend geschikt voor een verjaardag of een felicitatie, beterschap etc. Afgbeeld maat Medium Door de beschikbaarheid kan het geplukte herfst boeket iets afwijken van de foto. Geplukt boeket herfst laten bezorgen met een boodschap Nadat u het boeket heeft gekozen kiest u eenvoudig een gelegenheids kaart en vul de gewenste tekst in. De ontvanger zal deze tekst op de kaart aan treffen. BoeketCadeau.nl bezorgd 7 dagen per week u bloemen vers aan huis of bedrijf. Wilt u meer weten over bezorgen en bezorgtijden bekijk de bloemenbezorgeninformatie pagina.   Geplukt boeket herfst en de houdbaarheid Na ontvangst van het geplukte boeket herfst graag deze uitpakken en de stelen schuin afsnijden en plaatsen in een schone vaas met lauw warm water, voeg het bloemvoedsel toe en plaats de bloemen niet in de zon of op de tocht. Meer informatie over verzorging van de bloemen, bekijk hier alle bloementips   Bekijk in 30 sec hoe houd ik men bloemen lang vers

€ 29,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product