Rode Amaryllissen pluk kerstboeket in melkbus vaas

Rode amarylissen in een glazen melkbus vaas. Deze melkbus vaas wordt opgemaakt met o.a rode amarylissen en diverse kerstgroen materialen. Haal de kerst in huis met bloemen en groen van deze tijd in de bloomon stijl opgemaakt. Bestelt u voor 16.30 uur voor levering de volgende dag, dan maakt BoeketCadeau.nl zelf deze vaas en voegt de kerstmaterialen toe aan de bestelling of kies een datum 24 uur vooruit De afbeelding van het geplukte rode Amaryllis boeket in de glazen melkbus vaas is een indicatie van de stijl, de bloemen kunnen zeker afwijken van de foto. Indien de juiste bloemen voorradig zijn worden deze ook daadwekelijk geleverd.

€ 39,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Kerstboom in kerststuk bezorgen

Uniek kerststuk met een kerstboom erin verwerkt, samengesteld en ontwikkeld door de bloembinders van BoeketCadeau.nl Nergens anders is deze samenstelling te koop, BoeketCadeau.nl maakt deze kerststukken zelf en deze worden bezorgd door een koerier op de door u aangegeven bezorgdag maar liefst 7 dagen per week. Bekijk ook eens de ander unieke kerststukken van BoeketCadeau.nl Door de beschikbaarheid van de kerst materialen kan het kerstboom kerststuk afwijken van de foto.   Kerstboom kerststuk met boodschap bezorgen Geeft dit kerstboom kerststuk aan iemand cadeau en verras de ontvanger ermee, kies een leuk kerst kaartje er bij en vertel jouw persoonlijke boodschap aan de gelukkige ontvanger. Wanneer wordt mijn kerststuk dan bezorgd en hoe werkt dat dan, bekijk in enkele seconden de bloemenbezorgeninformatie in een popup venster. Bestellen en afrekenen gaat gemakkelijk bij BoeketCadeau en in enkele stappen, in minder dan 3 minuten kunt u al klaar zijn met bestellen.

€ 37,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product
 

Boeket Rode Amaryllissen bestellen

Prachtige rode Amarylissen zijn al wonderschoon van zichzelf daarom heeft boeketcadeau.nl deze bloemen alleen met diverse bladmateriaal samengesteld omdat deze bloemen op deze wijze het mooist tot zijn recht komen. Uitstekend geschikt om te geven in de wintermaanden bij uitstek in de maand december. Afgebeeld maat XL. De hoeveelheid amarylissen is opgebouwd, oplopend in prijs als volgt 3, 4 en 5 rode amarylissen incl. diverse luxe bladmaterialen.

€ 21,95

Read on...

Bloemen Huis En
Product