Look Mum No Hands! World Champ Mok

Als je van goede koffie of thee houdt, is er geen betere manier om het te hebben dan met de Look Mum no Hands! World Champ Mok met de kleuren van de wereldkampioen wielrennen. Een kop groot genoeg en sterk genoeg voor jouw ontbijt, om je 's ochtends een goed duwtje te geven en de dag met energie te beginnen. Inclusief het motto van de Look Mum No Hands! shop-café-fietsworkshop in Londen.Het is gemaakt in Italië, van keramiek en het is zeer duurzaam. Je collega's zullen jaloers op je zijn met deze beker afkomstig uit het epicentrum van Londense stadsfietsen.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

M Wave Ahead Balhoofdkap met Klauw Rood

Als je je fiets een mooi tintje wilt geven en het leuk vindt om op elke kleine detail te letten, dan is deze geanodiseerd aluminium Balhoofdkap door M-Wave perfect hiervoor. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de kleur kan kiezen die het beste bij je fiets past.Deze Balhoofdkap is ideaal voor als je de balhooft stevig wilt vastzetten, en tegelijkertijd de fiets aanpast met een beetje kleur.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Teny Rim Six Spoke Fixed Gear Voorwiel Zwart

Dit spaakswiel heeft een aerodynamisch ontwerp dat een opmerkelijke touche zal geven aan jouw fiets.De maat is 700c, wat betekent dat het compatibel is met alle racebanden. Je kan 23-38 banden monteren en je hebt een binnenband nodig met een 60 of 80 mm ventiel.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Turbo DLX Zadel Bruin

Dit Turbo DLX fietszadel is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een zadel met een stadse uitstraling en een zeer goede afwerking. Het is gemaakt van synthetisch materiaal en de textuur is ultrazacht met een perzikhuid effect. Het is een bruin zadel, met chromoly rails die compatibel zijn met alle zadelpennen en zeer licht, aangezien het slechts 265 gram weegt.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Pacifico Speed Slow Life V2.0 Sokken Geel

Beschouw jouw stad als de ideale plaats om te fietsen. Volg de skyline, ga zonder obstakels. Schitter in de nacht terwijl je tussen de autolichten trapt. Kies jouw eigen levensstijl: Speed of Slow Life? Slow Speed Life sokken hebben een update gekregen met technische details om de prestaties verder te verbeteren. Reflectieve punten van 3M om 's nachts gezien te worden. Mesh stof om de lucht te laten vloeien en jouw voeten te ventileren tijdens het fietsen. Nu zal je beter gezien worden en je voeten koel houden.

Read on...

Auto en motor Kleding En
Product
 

Vintage Telecom Fietspet

Deze retro-stijl Telecom Vintage wielercap brengt de goede tijden van het wielrennen terug, wat doet denken aan enkele van de grote teams van vroeger. Het is een limited edition fietspet. Bestel hem terwijl je kunt.

Read on...

Auto en motor Kleding En
Product
 

Vintage Brooklyn Cap

Deze retro-stijl Brooklyn Vintage wielercap brengt de goede tijden van het wielrennen terug, wat doet denken aan enkele van de grote teams van vroeger. Het is een limited edition fietspet. Bestel hem terwijl je kunt.

Read on...

Auto en motor Kleding En
Product
 

Weinmann Wiel met terugtraprem Zilver

De Weinmann DP18 velgen hebben een 30-mm profiel en acceptabel gewicht met roestvrijstalen spaken, afgedichte lager naven en dubbele aluminium wanden. Deze velgen hebben Geen machinale remrand. De remrand is geschilderd en compatibel met remmen.. Dit stevige maar ook elegante wiel, is een mix tussen de klassieke randloze velgen en de meer agressieve velgen met brede zijkant. De spaken van wielen met terugtraprem worden altijd gekruisd gespaakt, het is niet mogelijk om deze radiaal gespaakt te lever.Het DP18 model is competitief geprijsd. De maat 700c betekent dat de velg met alle racefiets banden te combineren is. Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 48mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Look Mum No Hands! World Champ Espressokopje

Voor degenen die van espresso of kleine koffies houden, deze World Champ Espressokop van Look Mum no Hands! met de kleuren van de wereldkampioen wielrennen. De ideale beker om jouw koffie vers uit de koffiemachine te halen. Inclusief het motto van de Look Mum No Hands! winkel-café-fietswinkel in Londen.Het is ideaal om aan fans van koffie en fietsen te geven. Het is gemaakt in Italië, van keramiek en is zeer duurzaam. Je huisgenoten zullen jaloers op je zijn met deze bekers afkomstig uit het epicentrum van Londense stadsfietsen.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Touring Steel 620 Stuur

Het Touring verchroomde stalen stuur is geïnspireerd op het oude BH vouwstuur. Personaliseer je fiets met een retro-look en geniet van een comfortabele en ontspannen rit met je hoofd rechtop.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product