Clif Bar Energie Bar met Haver en Pindakaas

CLIF Bar is de originele energie bar gemaakt met gezonde ingrediënten die energie leveren. Het is de eerste reep die ze maakten. En is nog steeds alles waar ze voor staan, 68 gram energy gemaakt van gezonde ingrediënten: haver, noten, fruite en chocolade, afhankelijk van de smaak die u kiest. Gezonde en goeie ingrediënten met de beste grondstoffen en de beste smaak.CLIF Bar is een verschillende voeding voor atleten die hoge kwaliteit energie nodig hebben om hun doelen te bereiken. In één bar zitten alle geconcentreerde voedingsstoffen die nodig zijn om goed te presteren: koolhydraten, vezels en proteïne, plus vitamines. Waar je ook bent en what je ook doet, deze repen zij gemaakt voor jou en jouw avontuur.

€ 2,05

Read on...

Auto en motor Gezondheid En
Product
 

Schwalbe Delta Cruiser Plus 28 Band 700x35c Crème Reflex

De Schwalbe Delta Cruiser Plus 700c-fietsband (ETRTO 37x622) heeft een profiel met de klassieke versterkte centrale wervelkolom waardoor het een zeer veelzijdige band is met goede roleigenschappen. De band heeft ook een reflecterende band voor extra zichtbaarheid bij weinig licht.De basis van alle Schwalbe Active Line banden is het hoogwaardige materiaal dat nooit onder de 50 threads per inch komt. Schwalbe produceert geen banden met een profiel van 20 of 24 TPI.PunctureGuard biedt bovendien een effectieve lekbescherming voor Active Line banden. Het bestaat uit natuurrubber en is versterkt met Kevlar®-vezels. KEVLAR® is een gedeponeerd handelsmerk van DuPont.De Schwalbe Delta Cruiser Plus-band wordt aanbevolen voor elektrische fietsen tot 25 km/u.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Leader 721 Frame Groen Glitter

De Leader 721 frame is het meest economisch van het merk and is gericht op fietsen in de stad. Deze versie heeft een toelopend head tube en dat betekent beter sturen, meer stevigheid en gaat mee met huidige marktnormen. De op NJS track geometry gebaseerde frames met een nieuwe verkorte top tube zorgt voor een makkelijkere rijpositie en een soepele rit.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Dutch Perfect Draadband 700c Yellow

De Dutch Perfect stadsfietsbanden hebben een groter oppervlak en passen zich perfect aan elke stedelijke omgeving aan. Het heeft een groter oppervlak en meer stabiliteit zonder dat het een overmatige rolweerstand biedt. Bovendien kan je ze op sommige grindwegen en moeilijk begaanbare onverharde wegen gebruiken.Daarnaast zijn Dutch Perfect banden verkrijgbaar in meer kleuren, voorzien van extra bescherming tegen lekrijden en een reflecterende band, om je 's nachts beter zichtbaar te maken. Volgens de fabrikant moet je bij het gebruik van deze covers een druk van 5 bar aanhouden.

€ 19,99

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Ynot Strap Zwart

De Ynot-Straps zijn veelzijdig, comfortabel en duurzaam. De YNOT Straps zijn verstelbaar zodat ze op bijna elke schoen passen en zijn ideaal voor elke rijder die het beste voetbevestigingssysteem nodig heeft. Verkocht per paar.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Sigma Baseline BC 800 fietscomputer

De Sigma Baseline BC 800 kilometerteller is de verbeterde versie van de BC 400, het is een ideale kilometerteller voor beginners De bediening is zeer intuïtief, het is zeer eenvoudig zowel te gebruiken als te installeren. Het heeft een betaalbare prijs en een lange levensduur, met alle benodigde functies. Het heeft ook een compact en praktisch ontwerp en is waterdicht.

€ 14,95

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Boek Velo

Een memorabele visuele reis door de fietsen wereld.Velo Met veel gepassioneerde fietsers - frame ontwerpers, urban planners, artiesten, fotografen, en natuurlijk de professionals. Zij zijn niet alleen de vormgevers van het fietsen maar promoten fietsen ook als een primair vervoersmiddel. Het boek laat je de elegante stijl van de fiets cultuur vandaag de dag ontdekken. Met custom-made frames en art bikes zie je hoe het hedendaagse design wordt beinvloed door de fietsers zelf.Voor iedereen met een persoonlijk of professionele interesse in fietsen.>Velo is het een vermakelijk en relevant onderwerp!

Read on...

Auto en motor Media
Product
 

Fixie Fiets FabricBike Fuchsia Mat Zwart

De FabricBike fixed gear en single speed fiets is ideaal om te starten in de wereld van de stadsfietsen. Het heeft een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding, is een perfecte fiets en licht in gewicht om door de stad te bewegen, zowel voor mannen als vrouwen. Het achterwiel heeft aan de ene kant een tandwiel met vaste versnelling en aan de andere kant een freewheel tandwiel als je met beide remmen in single speed mode wilt gaan. Deze fiets is ontworpen en gemonteerd in Spanje om ervoor te zorgen dat je hem thuis goed beschermd en gemonteerd wordt door een professional.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product