BLB Bronson Stuur Zilver

Het klassieke BLB Bronson fietsstuur biedt een ontspannen en semi-rechtop rijhouding die het meest comfortabel is voor het fietsen door de stad. Het is gemaakt van aluminium. Comfortabel en stijlvol tegelijk.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Turbo DLX Zadel Zwart

Dit Turbo DLX fietszadel is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een zadel met een stadse uitstraling en een zeer goede afwerking. Het is gemaakt van synthetisch materiaal en de textuur is ultrazacht met een perzikhuid effect. Het is een zwart zadel, met chromoly rails die compatibel zijn met alle zadelpennen en zeer licht, aangezien het slechts 265 gram weegt.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Cruiser Aluminum 580 Stuur

Met deze cruiser-stijl stuur, gemaakt van zeer licht aluminium, kun je met een zeer comfortabele en ontspannen zittende houding fietsen met je hoofd rechtop en tegelijkertijd heb je een mooie fiets in vintage stijl. Geniet en vervrolijk je tochten door het platteland of in de stad.

€ 14,99

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Teny Rim Tri Spoke Fixed Gear Achterwiel Zwart

Dit driespaakswiel heeft een aerodynamisch ontwerp dat een opmerkelijke touche zal geven aan jouw fiets.De maat is 700c, wat betekent dat het compatibel is met alle racebanden. Je kan 23-28 banden monteren en je hebt een binnenband nodig met een 60 of 80 mm ventiel.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Turbo DLX Zadel Rood

Dit Turbo DLX fietszadel is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een zadel met een stadse uitstraling en een zeer goede afwerking. Het is gemaakt van synthetisch materiaal en de textuur is ultrazacht met een perzikhuid effect. Het is een rood zadel, met chromoly rails die compatibel zijn met alle zadelpennen en zeer licht, aangezien het slechts 265 gram weegt.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Vintage Peugeot Fietspet

Deze retro-stijl Peugeot Vintage wielercap brengt de goede tijden van het wielrennen terug, wat doet denken aan enkele van de grote teams van vroeger. Het is een limited edition fietspet. Bestel hem terwijl je kunt.

Read on...

Auto en motor Kleding En
Product