H plus Son The Hydra Fixed Gear Wielset Zwart

De H+Son is een zeer lichtgewicht 23mm - profiel velg. Het is een echte V Profiel velg, zonder drukpunten. Het is een professioneel, en elegante velg met een BLB King of BLB Track Naaf. Het is een perfecte velg als je ernaar op zoek bent naar een hoge kwaliteit wiel.De maat is 700c, en betekent dat het compatibel is met alle race fiets banden. Je kan er 25 tot 28c banden opzetten en je hebt een 48mm-ventiel binnenband benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

€ 359,00

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

H plus Son SL42 Fixed Gear Achterwiel Zwart

De H+Son Formation Face is een extreem lightgewicht 42mm-profiel velg . This CNC rim has a machined braking wall, perfect om remmen op te monteren. Het is een professionele en elegante velg met een flip-flop naaf. Het kan worden gebruikt voor training, gewoon fietsen, voor lange afstanden, fixed gear en dagelijkse ritten. Het is een perfecte velg voor als je op zoek bent naar een hoge kwaliteit fietswiel. De maat is 700c, en betekent dat het compatibel is met alle race fiets banden. Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en je hebt een 60mm-ventiel binnenband benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

€ 169,00

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

TFHPC Gravel Series Stuur Zwart

De TFHPC Gravel Series is een all-purpose stuur ontworpen om comfortabel te fietsen tijdens lange afstanden, met een aantal verschillende steunpunten. Van een relaxte positie tot een meer aggressievere race houding.

€ 53,95

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

M Wave Ahead Balhoofdkap met Klauw Zwart

Als je je fiets een mooi tintje wilt geven en het leuk vindt om op elke kleine detail te letten, dan is deze geanodiseerd aluminium Balhoofdkap door M-Wave perfect hiervoor. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de kleur kan kiezen die het beste bij je fiets past.Deze Balhoofdkap is ideaal voor als je de balhooft stevig wilt vastzetten, en tegelijkertijd de fiets aanpast met een beetje kleur.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

BLB Wisp Stuur Zilver

De BLB Bronson is een klassiek stuur op basis van de jaren 40 Franse fietsen. Perfecte bar voor forensen die comfort en stijl willen.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

BLB Notorious Zero Disc Baanfiets Achterwiel

Het lange wachten en uitkijken naar het nieuwe wiel BLB Notorious Zero Carbon Disc Clincher is voorbij! Gebouwd met Aerospace Grade' Nomex honingraat kern (een ultra-lichtgewicht maar toch super sterke structuur met kernmateriaal speciaal ontwikkeld voor de meest veeleisende ruimtevaart toepassingen) en voorzien van een flange ontwerp dat energie-overdracht verbetert, met een verlichting van het totale gewicht met het gemak van een carbon clincher velg.Elke ervaren rijder zal onmiddellijk het verschil in reactiesnelheid en stevigheid voelen bij het gebruik van dit wiel. Neem het van ons aan, hij is snel! De grootte is 700c, wat betekent dat het is compatibel met alle road-bike banden. Je kunt 23 of 25 banden monteren en je hebt een 80mm-ventiel binnenband nodig.

€ 1.230,25

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Alhonga Stadsfiets Remblokken (2 paar)

Alhonga remblokken zorgen voor een krachtige en veilige remming. Compatibel met het Caliper montagesysteem. Alhonga remblokken zijn 40 mm lang.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

H plus Son Archetype Fixed Gear Achterwiel Grijs

De H+Son Formation Face is een zeer lichtgewicht 25mm - profiel velg. Formation Face is een echte V Profiel velg , zonder drukpunten. Het is een professioneel, en elegante velg met een BLB track hub. Het is een perfecte velg als je ernaar op zoek bent naar een hoge kwaliteit wiel De maat is 700c, en betekent dat het compatibel is met alle race fiets banden. Je kan er 25 tot 32c banden opzetten en je hebt een 48mm-ventiel binnenband benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

€ 169,95

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

H plus Son Formation Face Fixed Gear Wielset Zwart

De H+Son Formation Face is een extreem lichtgewicht 42mm-profiel velg . Formatie Face is een echte V Profiel velg, zonder drukpunten. Het is een professionele en elegante velg. Het kan worden gebruikt voor training, gewoon fietsen, voor lange afstanden, fixed gear en dagelijkse ritten. Het is een perfecte velg voor als je op zoek bent naar een hoge kwaliteit fietswiel. U kunt op dit wiel geen remmen monteren omdat het geen remoppervlak heeftDe maat is 700c, en betekent dat het compatibel is met alle race fiets banden. Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en je hebt een 60mm-ventiel binnenband benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

€ 299,00

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

FK E2013 Fietszadel Zwart Roze

Het FK E2013 zadel vorm de rijder een comfortabele zit geeft voor middellange tot lange ritten. Een uitsparing in de kuip en padding verlicht de perineale druk.

€ 10,99

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Vintage Once 1994 Fietspet

Deze retro-stijl Once 1994 Vintage wielercap brengt de goede tijden van het wielrennen terug, wat doet denken aan enkele van de grote teams van vroeger. Het is een limited edition fietspet. Bestel hem terwijl je kunt.

Read on...

Auto en motor Kleding En
Product
 

Vintage Renault Cap

Deze retro-stijl Renault Vintage wielercap brengt de goede tijden van het wielrennen terug, wat doet denken aan enkele van de grote teams van vroeger. Het is een limited edition fietspet. Bestel hem terwijl je kunt.

Read on...

Auto en motor Kleding En
Product
 

Jitensha Black Black Black Single Speed Fiets

Jitensha fietsen zijn extreem licht en het dubbelwandige ontwerp zorgt ervoor dat de breedte varieert - het is breder in de buurt van de naden om een hogere weerstand te geven en, waar mogelijk, smaller om het zo light mogelijk te maken. Als gevolg hiervan krijg je een geweldige combinatie tussen lichtheid en duurzaamheid.Het komt met een 48/18 gearing, dat het een ontzettend veelzijdige fiets maakt. Het kan snel zijn, het is niet moeilijk om te starten (bij een stoplicht bijvoorbeeld), of om een heuvel op te gaan door wat sneller te trappen. De single speed Jitensha heeft simpele en efficiënte technologie met top-kwaliteit onderdelen.. Dit betekent dat er weinig tot geen onderhoud nodig is, terwijl je 100% van de controle en 100% van het plezier beleeft.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product