Abus Hyban Helm 2.0 Jade Green

De Abus Hyban 2.0-helm is perfect voor in de stad. Het beschikt over een LED-achterlicht, een robuuste EPS-structuur en een spuitgegoten behuizing. Het heeft ook heldere reflectoren die de zichtbaarheid vergroten en 13 ventilatiekanalen. Een helm ontworpen voor de stadsfietser.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Selle Italia Flite 1990 Titanium Zadel Zwart

Het Selle Italia Flite 1990 Titanium is een zadel uit de middencategorie van Selle Italia. Het is een exacte heruitgave van het legendarische model dat verkocht werd in de jaren 90. Het biedt comfort en optimale bescherming.Het is overtrokken met leder en biedt verschillende diktes van padding voor comfort. De shell is gemaakt van 10% carboncomposiet.

€ 84,95

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Mach1 Fixed Gear Voorwiel Zilver

Betaalbaar wiel gemonteerd met Mach1 velg en Menjoin Hub perfect voor fixed en freewheel modus. Zeer vergelijkbaar met zijn rivaal de Weinmann DP18, maar lichter dankzij een kleiner profiel. Uitgevoerd in een anonised zwarte kleur en gemaakt in Frankrijk.Het is een wiel met 30mm profiel, minder stijf en lichter van gewicht dan de SF Pista zwart. Het is een maat 700c, dit is compatibel met alle wielen van racefietsen. De aanbevolen maat banden zijn vanaf maat 700cx23 tot maat 700cx28.Je hebt een 48mm binnenband nodig. En je moet een velglint tussen de veld en de binnenband monteren om lekke banden te voorkomen en te verminderen.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

NoLogo X Type Black Fixie Fiets

NoLogo X-Type is de evolutie van de eerste modellen van het merk NoLogo Bikes uit Londen. Het is een agressievere stadfiets en nog veel meer visueel opvallen. Een stadsfiets waar iedereen naar zal kijken als je langskomt.Op technisch niveau is de fiets gemaakt van lichtgewicht en gestroomlijnd aluminium, waarbij alle lassen gepolijst zijn. De velgen hebben een 60mm hoog profiel en komt met een bullhornstuur. Het achterwiel komt met een 16-tands freewheel aan een kant en een 18-tands fixed gear tandwiel aan de andere.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Deestone 700x35C V48mm Binnenband

De Deestone 700 x 35C binnenband is verantwoordelijk voor het uitoefenen van druk op het wiel en maakt het makkelijker voor ons om met onze fietsen te rijden. Het is gemaakt van rubber en biedt een goede weerstand tegen externe elementen. Deze binnenband is zeer licht, met een 48mm ventiellengte; het is ideaal voor gebruik in de stad of op tour.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Diarios de Bicicleta

Bicycle Diaries gaat over David zijn observeringen tijdens zijn trips, wat hij ziet, wie hij tegen komt, waar hij over denkt terwijl hij door ´s werelds grootste steden fietst. Op plaatsen als Aires, Istanbul, San Francisco, en London, richt hij zich voornamelijk op het ontmoeten van artiesten en musikanten. In steden als Berlijn en Manila is het meer politiek wat hem bezig houdt. Terwijl de hoofdstukken die zich afspelen in steden als New York, Detroit, Pittsburg, Columbus en nationale parken meer over historie en de natuur gaan. Onderweg filosofeert David over mode, architectuur, globalisatie, culturen, en over de manier waarop steden zoals zijn eigen, steeds fietsvriendelijker worden. -

Read on...

Auto en motor Media
Product
 

Boek Biciosos

Hoe fietsen steden en hun inwoners doen veranderen. “When I see an adult on a bicycle, I do not despaar for the future of the human race.” H.G. Wells“Life is riding a bicycle, in order to keep your balance, you must keep moving” Albert EinsteinWhen the day appears dark, when work becomes monotonous, when hope hardly seems worth having, just mount a bicycle and go out for a spin down the road, without thought on anything but the ride you are taking” Arthur Conan Doyle“Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride.“ John F. Kenedy“Toleration requires the same effort of the brain that it takes to balance oneself on a bicycle” Hellen Keller“I relax by taking my bicycle apart and putting it back together again.” Michelle Pfeiffer

Read on...

Auto en motor Media
Product
 

Weinmann G42 Fixed Gear Voorwiel Zwart ADZ

De De G42 velgen hebben een 42mm profiel, met roestvrijstalen spaken, afgedichte lager naven en dubbele aluminium wanden. Dit wiel heeft geen machinale remranden. De remrand is geschilderd, dit betekent dat je op het geverfde gedeelte de remmen zult plaatsen. De wielen hebben een bredere zijkant dan de Weinmann velgen met meer aluminium om de kleur mooi te tonen. Wij raden radiaal gespaakt aan om esthetische redenen, ondanks het feit dat deze manier van spaken minder sterk is dan gekruisde spaken. Als je liever dit wiel met gekruisde spaken hebt, geef dit dan aan in ´commentaar´ veld tijdens het aankoopproces.G42 velgen hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De maat 700c betekent dat de velg met alle racefiets banden te combineren is. Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en een 60mm-ventiel binnenband is benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Knog Blinder 1 Cog Fietslicht Zwart

Het Knog Blinder 1-licht bestaat uit een zeer heldere led van 20 lumen in de voorlicht en 11 lumen in de achterlicht; Op die manier ben je goed zichtbaar wanneer je met de fiets bent. Een van de belangrijkste kenmerken is dat er geen batterijen nodig zijn, het is oplaadbaar via een USB ingebouwd in het licht zelf. Dit Knog-licht weegt slechts 15 gram en u kunt het gemakkelijk aan de buizen van uw fiets vastmaken dankzij het flexibele siliconenrubber. Het heeft 5 verschillende verlichtingsmodi: constant, constant laag, strobe, fancy flash en eco flash. Je hebt een batterijduur van ongeveer 2 uur als je het lampje hebt ingeschakeld in de constante modus en tot wel 11 uur als je het gebruikt in de economische flitsmodus.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product