Schwalbe Road Cruiser K Guard Band 26 Crème Reflex

De Schwalbe Road Cruiser HS377 26-inch banden (ETRTO 559x47) heeft een loopvlak dat zich perfect aanpast aan elk oppervlak. De basis van alle Schwalbe Active Line banden is het hoogwaardige materiaal dat nooit onder de 50 threads per inch komt. Schwalbe produceert geen banden met een profiel van 20 of 24 TPI.K-Guard biedt bovendien een effectieve lekbescherming voor Active Line banden. Het bestaat uit natuurrubber en is versterkt met Kevlar®-vezels. KEVLAR® is een gedeponeerd handelsmerk van DuPont.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Spray.Bike Transparent Finish Gloss

Als je hebt besloten om je fiets te schilderen met een nieuwe kleur, ben je waarschijnlijk op zoek naar een speciale doorzichtige finish om hem een nog professionelere uitstraling te geven. Met deze spuitbus kun je je fiets een nieuwe beschermende laag op de lak aanbrengen. Afhankelijk van de lagen die je op je frame spuit krijg je andere afwerkingen, bijvoorbeeld: met één laag van de transparante finish krijg je een satijnen afwerking, met twee lagen maak je het glanzend en met drie lagen ziet het eruit als een lak.Geef de verf minstens twee uur de tijd om volledige te drogen tussen het verven van verschillende lagen voor een optimaal resultaat. En nu, enkele tips voor je om jouw fiets in alle veiligheid te sprayen on zo het best mogelijke resultaat te behalen.Gebruiksaanwijzing: Zorg voor een schoon en droog oppervlak. Draag beschermende handschoenen, beschermende kleding, bescherm ogen / het gezicht. Verf altijd in een open ruimte of open lucht. Schud blik gedurende 3 minuten voordat je het gebruik. Test spray voor 2-3 seconden vóór het aanbrengen. Spuit op het oppervlak met een afstand van 20 cm. Bij het spuiten, houdt hand bewegende gedurende het spuiten. Laten drogen voor het toevoegen van een 2e laag (handdroog: 10 minuten, volledig droog: 2 uur). Aan het einde, de blik ondersteboven draaien en spuit 2 seconden voordat je het opbergt. Bescherm blik tegen de zon en temperaturen boven 50° C / 122° F.LINK 1: Spray.Bike, special sprays for painting your bikeLINK 2: Tips and tricks: painting your bike with Spray.Bike

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Rains Backpack Zwart

De rugzak Rains Backpackis van hoge kwaliteit en waterdicht. De tas is gemaakt van polyurethaan en polyester, inclusief de voering. Het heeft een groot hoofdcompartiment met een capaciteit voor een 13-inch laptop.Dit is een ideale rugzak voor dagelijks gebruik. Met een capaciteit van 14,3 liter neem je al je benodigdheden met je mee. Bovendien heeft het een zak met ritssluiting aan de achterkant om je telefoon in op te bergen. De RAINS-rugzak is de best verkochte rugzak bij Santafixie.

Read on...

Auto en motor Voertuigen En
Product
 

Fixie Fiets FabricBike Mat Groen Zwart

De FabricBike fixed gear en single speed fiets is ideaal om te starten in de wereld van de stadsfietsen. Het heeft een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding, is een perfecte fiets en licht in gewicht om door de stad te bewegen, zowel voor mannen als vrouwen. Het achterwiel heeft aan de ene kant een tandwiel met vaste versnelling en aan de andere kant een freewheel tandwiel als je met beide remmen in single speed mode wilt gaan. Deze fiets is ontworpen en gemonteerd in Spanje om ervoor te zorgen dat je hem thuis goed beschermd en gemonteerd wordt door een professional.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Mañana Salimos Boek

Onder de illustrere namen in de geschiedenis van het fietsen, Bebot heeft daar zeker een ereplaats. The doodgewone amateur kan natuurlijk Louison Bobet noemen als de eerste man die drie keer op rij de Tour de France heeft gewonnen in de jaren '50; maar alleen een handjevol wisten dat louison een broer had, ook een fietser, en ook heel goed: Jean BobetEen ongewone fietser, een authentieke bijzondere individu in the fietswereld: Jean was een intellectuele-fietser. Hij was afgestudeerd van universiteit, buitengewoon uitzonderlijk destijds, en zelfs vandaag, samen met zijn ingeboren gevoeligheid, maakte van hem een bevoorrecht waarnemer, een commentators droom in die tijdperiode, bekend als de Gouden Eeuw van het fietsen. Door Jean Bobet's eigen hand wordt de lezer meegenomen door tours van de hoofdlocaties, ervaart de meest epische moment, zal de meest sublieme en smerigste verhalen te horen krijgen over het fietsen van vroeger; simpel, maar ook brutaal en heldhaftig, van het fietsen wat de schrijver noemt de G4: Bobet, Coppi, Koblet and Kübler. De frére cadet van de grote Louison brengt ons dit meesterwerk in een levensecht en spannend verhaal van een mythische tijdperk.

Read on...

Auto en motor Media
Product
 

Ritchey Classic HP Drop Bar Zilver

Dit stuur is een geupdate versie van het tijdloze Ritchey stuur. Deze klassieker komt met de traditionele ronde dropbar waar vele Tour de France en Classics kampioenen de voorkeur aan geven. En deze geupdate versie is bijgewerkt met een korter bereik en ondieper drop. Dit alles in een hi-polish zilveren afwerking voor een opvallende look.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Sigma BC 16.16 Draadloze Trapfrequentie Fietscomputer

De topper in de Topline 2012 range. Of je nu met 1 of 2 fietsen bent, de BC 16.16 heeft heeft uitgebreide fiets- en tijdfuncties en biedt de mogelijkheid voor een trapfrequentiemeting.

€ 54,95

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product