Cycle! Magazine No. 15

Inhoud: Portfolio; Fortune, infortune, fortune, Portrait de Thibaut Pinot; Col de Turini; Blue Train Historic Race; Lignes de désir; De la classe sereine au chic total; L'évolution des développements de la bicyclette; Le circuit des boucles de la Seine; Le Paname des villages; La cycliste (quasi) confinée; Ultra-vie, chronique d'une odyssée japonaise; Moab trente ans déjà!; Paris-Brest-Paris 2007 (cyclo / nouvelle); bibliocycle!; cyclo-balado!

Read on...

Auto en motor Media
Product
 

Cycle! Magazine No. 14

Inhoud: Portfolio; la France renoue avec le Tour; Col de l'Iseran; Montesquieu, derniers tours; Gösta et ses frères; Stockholm, de roue et d'eau; Göta Kanal, d'un lac à l'autre; Une aventure sibérienne; Quintessence de la Messlife; Un vélo biberonné au goudron; Eendracht maakt macht; Genova Coast to Coast; Le vélo de Louis (cyclo / nouvelle); bibliocycle!

Read on...

Auto en motor Media
Product
 

Cycle! Magazine No. 13

Inhoud: Portfolio Copenhagen-Berlin; Hinault, le perdant magnifique; Frioul Vénétie Julienne (Monte Zoncolan, Vallées du Natisone, Alpe Adria et Pedemontana deux itinéraires); Le vélo de François; René Pellos; Faire l'andouille; Sempé; Tro Bro Leon, la kermesse de l'ouest; Escapade train-vélo (Paris-Calais-Compiègne-Paris); Golden Tour; L'homme pressé (portrait d'Arnaud Manzanini et extrait de Rêves Across America); The Great Divide; bibliocycle!

Read on...

Auto en motor Media
Product
 

Boek Dosnoventa Brotherhood

Dosnoventa Brotherhood bevat een grote verzameling foto's van de Spaanse fotograaf Sergio de Arrola. Dit boek combineert alle thema's rondom het hoofdthema fixies en licht in het bijzonder fietsen zonder versnellingen of remmen uit. Het lijkt er op het eerste oog wellicht op dat deze fietsen beperkt zijn. Integendeel! Deze fietsen brengen de definitie van 'fixie' zonder weerga tot uitdrukking.

Read on...

Auto en motor Media
Product
 

Cuentos del Pelotón Boek

Tras el éxito de Cuentos del Tour, Sergi López-Egea vuelve al ataque con una nueva cosecha de relatos reales seleccionados de su inagotable repertorio de historias, anécdotas y vivencias acumuladas durante 25 años tras la estela de los ciclistas. Este volumen nos transporta a los intríngulis de los últimos meses de Induráin como ciclista profesional; al desenlace inesperado del Mundial de Duitama, con el navarro y Abraham Olano como protagonistas; a la atmósfera previa a la contrarreloj final del Tour de 2014, fatídica para los intereses de Valverde; a una noche de sexo en los Pirineos con Cipollini como maestro de ceremonias; o a la trastienda del grotesco Tour de 1998.

Read on...

Auto en motor Media
Product
 

Volata Magazine No. 20

Zeker, er beweegt iets in Polen. De absorptie van de BMC-uitrusting door het mode-accessoiresbedrijf CCC betekende de definitieve revolutie voor het Poolse wielrennen. Bij VOLATA nummer 20 richten we onze ogen op Polen om meer te ontdekken over het land en zijn fietscultuur, zijn verleden en zijn toekomst. Hiervoor interviewen we Michał Kwiatkowski, Rafał Majka, Tomasz Marczyński, Kasia Niewiadoma, Agata Lang (Tour de Pologne) en Marek Sawicki (Team Ineos) en publiceren we rapporten over het CCC-team, Zenon Jaskuła, Lech Piasecki, Ryszard Szurkowski, enz. Daarnaast reizen we naar Asturië om de havens van Casielles en Lagos de Covadonga te beklimmen, interviewen we Chechu Rubiera en praten we over het Palmira-project (van Zaragoza Cyclo-fabrieken), de broers Ortiz en de Vlaanderens Mooiste-fietser, naast vele andere inhoud .

Read on...

Auto en motor Media
Product
 

Boek Ciclistas y Corredores Madrileños

Vandaag de dag is het fietsen en hardlopen heel normaal voor de inwoners van Madrid. De opkomst van zo´n gezonde activiteit is recentelijk toegenomen, maar haar geschiedenis is ouder dan dat we denken. In dit boek, onthult de auteur de eerste fietsers in Madrid, tot de carriers van voormalige wielrenners in het Retiro park aan het einde van de negentiende eeuw, tot de eerste editie van de Tour de Spanje in 1935. Het tweede hoofdstuk verteld de uitvoering van de voet races in de stad in 1905, dit met de eerste populaire proeven en de eerste editie van het Castiliaanse en Spaanse Cross-Country en track kampioenschap. Dit alles met talloze onbekende beelden uit het verleden, dit staat u toe meer te weten te komen over veel voorkomende routes uit die tijd, verdwenen wielrenbanen en atletiekbanen in de stad en de eerst figuren uit de fiets en hardloop wereld.

Read on...

Auto en motor Media
Product
 

Boek City Cycling London

Of je nu de Corsi van Milaan, het strand van Barcelona of gewoon Amsterdam wilt beleven, de beste manier om elke stad te leren kennen is per fiets. Van koffie in de ene wijk naar de lunch aan de andere kant van de stad, via musea, galerieën en parken, de stad leer je het beste kennen rijdend op je fiets. Met de gidsen van de City Cycling Europe serie ervaar je met gemak de stad, lekker zittend op je zadel. Alsof je een lokale fietser hebt om je rond te leiden. Elk volume heeft kaarten, met fietsroutes gemarkeerd, om je te helpen je weg te vinden van de ene bestemming naar de volgende, inclusief koffie en cake stops en beschikt over alles wat je nodig hebt om te blijven rijden: fiets huur regelingen, fietswinkels, bezienswaardigheden en nog veel meer. De gidsen zijn niet ingesteld om strak routes te volgen, maar geeft goede stadstips, specifiek voor fietsers. Verken de steden op je fiets in eigen tempo, en ontdek het beste wat elke stad te bieden heeft!

Read on...

Auto en motor Media
Product
 

Volata Magazine No. 21

Het 21e nummer van VOLATA onderzoekt de relatie tussen fietsen en bier, de drank die traditioneel wordt geassocieerd met deze sport, en benadert de cultuur van het fietsen door het publiek en fans op de eerste plaats te plaatsen. Wat zou cyclocross zijn in België zonder Vlaams bier? En hoe zit het met de Amstel Gold Race? Voor meer informatie over deze relatie, die al een paar gedocumenteerde afleveringen heeft in de Tour de France 1935, zijn er exclusieve interviews met Johan Museeuw, Philippe Gilbert, Mitch Docker, Leo van Vliet (directeur van de Amstel Gold Race), Kristof Ramon en Philippe Maertens, en nog veel meer. Daarnaast biedt het een rondleiding door de cisterciënzer kloosters - zeer nauw verbonden met de bierproductie -, een bezoek aan de Brompton-brouwerij, een test van de nieuwe Assos-apparatuur en Raymon Poulidor, naast nog veel meer inhoud.

Read on...

Auto en motor Media
Product
 

Cuentos del Tour Boek

Uit het Cuentos del Tour boek: “Op een dag moest ik op deze wegen zijn. En wat kan nou beter zijn dan een auto rijden, verder te gaan, de perszaal bereiken die op willekeurige plekken werd gebouwd om te schrijven, om jaren later te vertellen over deze buitengewone personages, in fellere kleuren op grotere en duidelijkere TVs, met meer cameras, en wat ze doen op dezelfde wegen, met lichtere fietsen, minder ruwe asfalt, maar met dezefde hoeveelheid passie.”

Read on...

Auto en motor Media
Product
 

Boek Bike Watching

Speciaal voor een nieuwe activiteit genaamd: Bike Watching!Zijn liefde voor de fiets cultuur is in zijn tekeningen terug te zien. Hierin viert David Sparshott fiets cultuur op alle mogelijke manieren. Door middel van kleur, plezier, stijlvolle accessoires en prachtige onderdelen en verzamelingen van klassieke fiets races, spoort hij je aan om je er ook in te verdiepen. Geinspireerd door vogel kijkers dagboeken en traditionele Britse treinspotter, geeft dit dagboek jou de mogelijkheid jouw fietservaringen en fiets evenementen op te schrijven en te tekenen.

Read on...

Auto en motor Media
Product
 

Boek Historia de una Carrera Salamanca Madrid

Afgelopen vrijdag zijn ze vertokken vanuit Madrid per trein richting Salamanca. Na 3 uur rusten in Salamanca, wachtend voor de sneeuw om te stoppen vervolgende zij hun tocht over een prachtige weg. Ze arriveerde in Avila om 06:15 pm. Op zaterdag om 8 uur met bitter koud weer verlieten zij de hoofdstad. Met sneeuw en sterke tegenwind vervolgede zij hun tocht richting San Rafael. Ze beklommen de berg met een halve meter sneeuw, en bij de bergpas van León werden ze verrast door een sterke sneeuwstorm waarbij ze compleet doorweekt waren, dit gebeurde 5 tot 6 maal per dag. Op 12 mei 1895 vond de race plaats. Dit boek is het verhaal van dat avontuur.

Read on...

Auto en motor Media
Product
 

Boek City Cycling Europe

Of je nu de Corsi van Milaan, het strand van Barcelona of gewoon Amsterdam wilt bevelen, de beste manier om elke stad te leren kennen is per fiets. Van koffie in de ene wijk naar de lunch aan de andere kant van de stad, via musea, galerieën en parken, de stad leer je het beste kennen rijdend op je fiets. Met de gidsen van de City Cycling Europe serie ervaar je met gemak de stad, lekker zittend op je zadel. Alsof je een lokale fietser hebt om je rond te leiden. Elk volume heeft kaarten, met fietsroutes gemarkeerd, om je te helpen je weg te vinden van de ene bestemming naar de volgende, inclusief koffie en cake stops en beschikt over alles wat je nodig hebt om te blijven rijden: fiets huur regelingen, fietswinkels, bezienswaardigheden en nog veel meer. De gidsen zijn niet ingesteld om strak routes te volgen, maar geeft goede stadstips, specifiek voor fietsers. Verken de steden op je fiets in eigen tempo, en ontdek het beste wat elke stad te bieden heeft!

Read on...

Auto en motor Media
Product
 

Boek City Cycling Amberes Gante

Of je nu de Corsi van Milaan, het strand van Barcelona of gewoon Amsterdam wilt beleven, de beste manier om elke stad te leren kennen is per fiets. Van koffie in de ene wijk naar de lunch aan de andere kant van de stad, via musea, galerieën en parken, de stad leer je het beste kennen rijdend op je fiets. Met de gidsen van de City Cycling Europe serie ervaar je met gemak de stad, lekker zittend op je zadel. Alsof je een lokale fietser hebt om je rond te leiden. Elk volume heeft kaarten, met fietsroutes gemarkeerd, om je te helpen je weg te vinden van de ene bestemming naar de volgende, inclusief koffie en cake stops en beschikt over alles wat je nodig hebt om te blijven rijden: fiets huur regelingen, fietswinkels, bezienswaardigheden en nog veel meer. De gidsen zijn niet ingesteld om strak routes te volgen, maar geeft goede stadstips, specifiek voor fietsers. Verken de steden op je fiets in eigen tempo, en ontdek het beste wat elke stad te bieden heeft!

Read on...

Auto en motor Media
Product