Schwalbe Road Cruiser K Guard Band 26 Crème Reflex

De Schwalbe Road Cruiser HS377 26-inch banden (ETRTO 559x47) heeft een loopvlak dat zich perfect aanpast aan elk oppervlak. De basis van alle Schwalbe Active Line banden is het hoogwaardige materiaal dat nooit onder de 50 threads per inch komt. Schwalbe produceert geen banden met een profiel van 20 of 24 TPI.K-Guard biedt bovendien een effectieve lekbescherming voor Active Line banden. Het bestaat uit natuurrubber en is versterkt met Kevlar®-vezels. KEVLAR® is een gedeponeerd handelsmerk van DuPont.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Spray.Bike Transparent Finish Gloss

Als je hebt besloten om je fiets te schilderen met een nieuwe kleur, ben je waarschijnlijk op zoek naar een speciale doorzichtige finish om hem een nog professionelere uitstraling te geven. Met deze spuitbus kun je je fiets een nieuwe beschermende laag op de lak aanbrengen. Afhankelijk van de lagen die je op je frame spuit krijg je andere afwerkingen, bijvoorbeeld: met één laag van de transparante finish krijg je een satijnen afwerking, met twee lagen maak je het glanzend en met drie lagen ziet het eruit als een lak.Geef de verf minstens twee uur de tijd om volledige te drogen tussen het verven van verschillende lagen voor een optimaal resultaat. En nu, enkele tips voor je om jouw fiets in alle veiligheid te sprayen on zo het best mogelijke resultaat te behalen.Gebruiksaanwijzing: Zorg voor een schoon en droog oppervlak. Draag beschermende handschoenen, beschermende kleding, bescherm ogen / het gezicht. Verf altijd in een open ruimte of open lucht. Schud blik gedurende 3 minuten voordat je het gebruik. Test spray voor 2-3 seconden vóór het aanbrengen. Spuit op het oppervlak met een afstand van 20 cm. Bij het spuiten, houdt hand bewegende gedurende het spuiten. Laten drogen voor het toevoegen van een 2e laag (handdroog: 10 minuten, volledig droog: 2 uur). Aan het einde, de blik ondersteboven draaien en spuit 2 seconden voordat je het opbergt. Bescherm blik tegen de zon en temperaturen boven 50° C / 122° F.LINK 1: Spray.Bike, special sprays for painting your bikeLINK 2: Tips and tricks: painting your bike with Spray.Bike

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Fixie Fiets FabricBike Mat Groen Zwart

De FabricBike fixed gear en single speed fiets is ideaal om te starten in de wereld van de stadsfietsen. Het heeft een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding, is een perfecte fiets en licht in gewicht om door de stad te bewegen, zowel voor mannen als vrouwen. Het achterwiel heeft aan de ene kant een tandwiel met vaste versnelling en aan de andere kant een freewheel tandwiel als je met beide remmen in single speed mode wilt gaan. Deze fiets is ontworpen en gemonteerd in Spanje om ervoor te zorgen dat je hem thuis goed beschermd en gemonteerd wordt door een professional.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Ritchey Classic HP Drop Bar Zilver

Dit stuur is een geupdate versie van het tijdloze Ritchey stuur. Deze klassieker komt met de traditionele ronde dropbar waar vele Tour de France en Classics kampioenen de voorkeur aan geven. En deze geupdate versie is bijgewerkt met een korter bereik en ondieper drop. Dit alles in een hi-polish zilveren afwerking voor een opvallende look.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Sigma BC 16.16 Draadloze Trapfrequentie Fietscomputer

De topper in de Topline 2012 range. Of je nu met 1 of 2 fietsen bent, de BC 16.16 heeft heeft uitgebreide fiets- en tijdfuncties en biedt de mogelijkheid voor een trapfrequentiemeting.

€ 54,95

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Continental Touring Plus Band 700c Zwart

De Continental Touring Plus-band (ETRTO 622x28) voor gebruik in stadsfietsen is een smalle band, maar voldoende om door de stad te fietsen. De goede anti-lekbeschermingslagen en de goede hechting op het asfalt maken deze Continental band zeer duurzaam en betrouwbaar in elk seizoen. De band wordt geleverd met een reflecterende zijstreep om je zichtbaarheid 's nachts te verbeteren. Het is gemaakt van compact, zeer veerkrachtig rubber dat het extreem resistent maakt tegen lekke banden van glas, doornen en ander vuil, maar met soepel rollen en licht sturen. Het wordt ook geleverd met een Plus Breaker-laag die extra bescherming tegen lekke banden toevoegt.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product