Weinmann DP18 Fixed Gear Voorwiel Zwart

De Weinmann DP18 velgen hebben een 30-mm profiel en acceptabel gewicht met roestvrijstalen spaken en dubbele aluminium wanden. Deze velgen hebben geen machined remrand. De remrand is geschilderd, dit betekent dat je op het geverfde gedeelte de remmen zult plaatsen. Dit stevige maar ook elegante wiel, is een mix tussen de klassieke randloze velgen en de meer agressieve velgen met brede zijkant.Het DP18 model is competitief geprijsd. De maat 700c betekent dat de velg met alle racefiets banden te combineren is. Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 48mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Taya 410H Ketting Geel

De Taya 1V 410H ketting valt op omdat het een zeer sterk materiaal heeft tussen alle schakels waaruit de ketting bestaat om grote weerstand te bieden. Het is gemaakt om te worden gebruikt op fietsen met één snelheid zoals fixie- of BMX-fietsen. Om de functionaliteit te vergroten en zodat je hem langer kunt gebruiken, heeft deze Taya ketting een Teflon coating over het gehele oppervlak.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Kryptonite Evolution Mini 7 Beugelslot Kabel Flex Oranje

Eindelijk heeft Kryptonite een slot geintroduceerd waar we al jaren op aan het wachten waren. De Mini-7 is zo gemaakt dat hij makkelijk in de meeste kontzakken past, maar door de extra lengte kun je je fixie bijna overal aan vast maken, bijvoorbeeld aan een lantarenpaal of een brede post. Kryptonite heeft een 4' flex kabel bij dit slot inbegrepen zodat je alles bij de hand hebt om je fixie en wielen tegelijkertijd vast te maken. MEER INFORMATIE: Hoe kies je het beste slot voor je fiets?

€ 54,99

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Ass Savers Mudder Regular Spatbord Rood

Naarmate de markt voor gravelfietsen uitbreidt, staan fietsers voor nieuwe uitdagingen. Door meer ruimte te hebben voor de banden neemt de kans dat zand of grind jouw gezicht of balhoofdlagers raakt aanzienlijk toe.Deze Ass Savers Mudder Regular in het rood is er om het probleem van spatten in het gezicht en de ogen op te lossen. Het is het ideale spatbord om ons gezicht en de balhoofdlagers te beschermen tegen los zand, grind en modder.

€ 8,49

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Pit Viper The Originals The Crush Bril

Met de Pit Viper The Originals The Crush Bril zult u er geweldig uitzien - ze zijn pure stijl en plezier. Pit Vipers eisen respect en autoriteit. Doe ze op en laat iedereen jaloers zijn. U zult perfecte perifeer zicht hebben, terwijl u beschermd bent - en ze zijn ook nog eens onbreekbaar!De gepolarizeerde lenzen zullen vervelende zonnereflecties wegnemen, kleuren meer uitgesproken maken en u 100% beschermen tegen UV-straling.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product