Cruiser Aluminum 580 Stuur

Met deze cruiser-stijl stuur, gemaakt van zeer licht aluminium, kun je met een zeer comfortabele en ontspannen zittende houding fietsen met je hoofd rechtop en tegelijkertijd heb je een mooie fiets in vintage stijl. Geniet en vervrolijk je tochten door het platteland of in de stad.

€ 14,99

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Teny Rim Tri Spoke Fixed Gear Achterwiel Zwart

Dit driespaakswiel heeft een aerodynamisch ontwerp dat een opmerkelijke touche zal geven aan jouw fiets.De maat is 700c, wat betekent dat het compatibel is met alle racebanden. Je kan 23-28 banden monteren en je hebt een binnenband nodig met een 60 of 80 mm ventiel.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Turbo DLX Zadel Rood

Dit Turbo DLX fietszadel is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een zadel met een stadse uitstraling en een zeer goede afwerking. Het is gemaakt van synthetisch materiaal en de textuur is ultrazacht met een perzikhuid effect. Het is een rood zadel, met chromoly rails die compatibel zijn met alle zadelpennen en zeer licht, aangezien het slechts 265 gram weegt.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Vintage Peugeot Fietspet

Deze retro-stijl Peugeot Vintage wielercap brengt de goede tijden van het wielrennen terug, wat doet denken aan enkele van de grote teams van vroeger. Het is een limited edition fietspet. Bestel hem terwijl je kunt.

Read on...

Auto en motor Kleding En
Product
 

H plus Son The Hydra Fixed Gear Wielset Zwart

De H+Son is een zeer lichtgewicht 23mm - profiel velg. Het is een echte V Profiel velg, zonder drukpunten. Het is een professioneel, en elegante velg met een BLB King of BLB Track Naaf. Het is een perfecte velg als je ernaar op zoek bent naar een hoge kwaliteit wiel.De maat is 700c, en betekent dat het compatibel is met alle race fiets banden. Je kan er 25 tot 28c banden opzetten en je hebt een 48mm-ventiel binnenband benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

€ 359,00

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

H plus Son SL42 Fixed Gear Achterwiel Zwart

De H+Son Formation Face is een extreem lightgewicht 42mm-profiel velg . This CNC rim has a machined braking wall, perfect om remmen op te monteren. Het is een professionele en elegante velg met een flip-flop naaf. Het kan worden gebruikt voor training, gewoon fietsen, voor lange afstanden, fixed gear en dagelijkse ritten. Het is een perfecte velg voor als je op zoek bent naar een hoge kwaliteit fietswiel. De maat is 700c, en betekent dat het compatibel is met alle race fiets banden. Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en je hebt een 60mm-ventiel binnenband benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

€ 169,00

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

TFHPC Gravel Series Stuur Zwart

De TFHPC Gravel Series is een all-purpose stuur ontworpen om comfortabel te fietsen tijdens lange afstanden, met een aantal verschillende steunpunten. Van een relaxte positie tot een meer aggressievere race houding.

€ 53,95

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

M Wave Ahead Balhoofdkap met Klauw Zwart

Als je je fiets een mooi tintje wilt geven en het leuk vindt om op elke kleine detail te letten, dan is deze geanodiseerd aluminium Balhoofdkap door M-Wave perfect hiervoor. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de kleur kan kiezen die het beste bij je fiets past.Deze Balhoofdkap is ideaal voor als je de balhooft stevig wilt vastzetten, en tegelijkertijd de fiets aanpast met een beetje kleur.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

BLB Wisp Stuur Zilver

De BLB Bronson is een klassiek stuur op basis van de jaren 40 Franse fietsen. Perfecte bar voor forensen die comfort en stijl willen.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

BLB Notorious Zero Disc Baanfiets Achterwiel

Het lange wachten en uitkijken naar het nieuwe wiel BLB Notorious Zero Carbon Disc Clincher is voorbij! Gebouwd met Aerospace Grade' Nomex honingraat kern (een ultra-lichtgewicht maar toch super sterke structuur met kernmateriaal speciaal ontwikkeld voor de meest veeleisende ruimtevaart toepassingen) en voorzien van een flange ontwerp dat energie-overdracht verbetert, met een verlichting van het totale gewicht met het gemak van een carbon clincher velg.Elke ervaren rijder zal onmiddellijk het verschil in reactiesnelheid en stevigheid voelen bij het gebruik van dit wiel. Neem het van ons aan, hij is snel! De grootte is 700c, wat betekent dat het is compatibel met alle road-bike banden. Je kunt 23 of 25 banden monteren en je hebt een 80mm-ventiel binnenband nodig.

€ 1.230,25

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Alhonga Stadsfiets Remblokken (2 paar)

Alhonga remblokken zorgen voor een krachtige en veilige remming. Compatibel met het Caliper montagesysteem. Alhonga remblokken zijn 40 mm lang.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product