Ritchey Classic HP Drop Bar Zilver

Dit stuur is een geupdate versie van het tijdloze Ritchey stuur. Deze klassieker komt met de traditionele ronde dropbar waar vele Tour de France en Classics kampioenen de voorkeur aan geven. En deze geupdate versie is bijgewerkt met een korter bereik en ondieper drop. Dit alles in een hi-polish zilveren afwerking voor een opvallende look.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Sigma BC 16.16 Draadloze Trapfrequentie Fietscomputer

De topper in de Topline 2012 range. Of je nu met 1 of 2 fietsen bent, de BC 16.16 heeft heeft uitgebreide fiets- en tijdfuncties en biedt de mogelijkheid voor een trapfrequentiemeting.

€ 54,95

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Continental Touring Plus Band 700c Zwart

De Continental Touring Plus-band (ETRTO 622x28) voor gebruik in stadsfietsen is een smalle band, maar voldoende om door de stad te fietsen. De goede anti-lekbeschermingslagen en de goede hechting op het asfalt maken deze Continental band zeer duurzaam en betrouwbaar in elk seizoen. De band wordt geleverd met een reflecterende zijstreep om je zichtbaarheid 's nachts te verbeteren. Het is gemaakt van compact, zeer veerkrachtig rubber dat het extreem resistent maakt tegen lekke banden van glas, doornen en ander vuil, maar met soepel rollen en licht sturen. Het wordt ook geleverd met een Plus Breaker-laag die extra bescherming tegen lekke banden toevoegt.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Herschel Little America Rugzak Forest Zwart Mid. Volume

De Little America Mid Volume rugzak van Herschel is de kleinste versie van de klassieker 'Little America'. Het is misschien de rugzak die het Herschel-bedrijf het meest vertegenwoordigt, en combineert de klassieke stijl van vintage bergbeklimmen met moderne functionaliteit. Het is de ideale en favoriete rugzak voor excursies van veel mensen. Binnenin kun je al je spullen kwijt en het heeft hoogwaardige materialen, naden en afwerking. Binnenin vind je een aparte ruimte voor je 13"-laptop.Het hoofdvak, dat je kunt sluiten met een trekkoord, is een zeer grote ruimte waar je boeken en A4-documenten kunt plaatsen. Je hebt ruimte voor kleding, opladers, toilettassen, persoonlijke spullen, enz. ... De kleinere buitenzak is ideaal voor kleinere items, die je misschien sneller en gemakkelijker toegankelijk moet maken. De straps zijn gevuld en de ventilatie aan de achterkant verhoogt het comfort van deze rugzak aanzienlijk.

€ 89,95

Read on...

Auto en motor Voertuigen En
Product
 

ABUS NutFix 3 8 Wiel Slot Oranje

De Abus NutFix slot moeren passen op het as van de wielnaaf en zetten de wielen vast op het frame dankzij een intern systeem dat geactiveerd wordt door de kracht van zwaartekracht. Bij een rechtopstaande en aangesloten fiets kunnen de NutFix™-doppen niet worden losgemaakt en verhinderen zo de toegang tot de moer. De NutFix™-doppen over de moeren kunnen alleen verwijderd worden als de fiets ligt. MEER INFORMATIE: Hoe kies je het beste slot voor je fiets?

€ 25,99

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product