Mission Workshop R6 Arkiv Field Pack 20L HT Rugzak Zwart

De Mission Workshop R6 Field Pack Rugzak zorgt voor een stevige en eenvoudige bevestiging van weerbestendige accessoires aan de buitenkant van de tas. Het gepatenteerde Arkiv® modulaire systeem geeft de tas de vrijheid om te evolueren en om aan te passen indien nodig.De tas kan worden gebruikt in de “roll-top” modus of in een traditionele “flap-down”-configuratie. heeft een ritszak aan de buitenkant voor bijvoorbeeld een telefoon of een paspoort, en een ritsvak aan de binnenkant dat geschikt is voor documenten en laptops tot en met 15”. De Arkiv rugzakken zijn voorzien van meerdere weerbestendige vakken, urethaan coating, en een interne frame sheet.

€ 199,99

Read on...

Auto en motor Voertuigen En
Product
 

Brooks D Shaped Leren Zadeltas Honey

De Brooks D-vormige zadeltas is sinds 1910 aanwezig in de catalogus van deze gerenommeerde Engelse fabrikant. De tas valt op door zijn innovatieve ontwerp; het product heeft een externe hoes die je aan het zadel kunt haken. In de tas aan de binnenkant kun je je waardevolle spullen bewaren en meenemen. Deze binnentas is aan de hoes bevestigd met een "Sam Brown" -bevestiging, waardoor de tas zelfs in extreme omstandigheden stevig blijft zitten.

€ 93,49

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Classic Pedalen M14 125 Draad Zwart

met een behuizing van gegalvaniseerde stalen en PVC-blokken in de banden, speciaal ontworpen voor gebruik in klassieke fietsen met M14/125 draad. De pedalen zijn aan beide zijden voorzien van geïntegreerde en goedgekeurde retro-reflectoren.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

H plus Son TB 14 Fixed Gear Achterwiel Zwart

TB14 is geïnspireerd op de klassieke esthetiek van velgen terug in de tijd toen stalen frames in alle wielerwedstrijden werden gebruikt. Met een 23 mm breed profiel wordt dit wiel steeds meer de industriestandaard voor concurrerende weg racen. Zeer resistent, hij is perfect voor modderige wegen of ongelijke straten. Het onberispelijke H+Son vakmanschap en onze onzichtbare gelaste velg joint wordt standaard meegeleverd. Het is een professionele en elegante velg met een BLB track naaf. b>. De perfecte allround weg velg. Met 450 gram heeft deze velg bewezen licht gewicht te zijn, waarbij niets wordt afgedaan aan zijn sterkte, stijlfheid en stabiliteit. De maat van dit wiel is 700c, wat betekent dat het compatibel is met alle roadbike wielen. Je kunt een 23, 25 of 28 band monteren en je hebt een 48mm-binnenband nodig. En het is zeer belangrijk om een velglint tussen de binennband en het wiel te monteren om lekken te voorkomen en verminderen.

€ 154,90

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Weinmann DP18 Fixed Gear Wielset Zilver

De Weinmann DP18 velgen hebben een 30 mm profiel en een aanvaardbaar gewicht, met roestvrij stalen spaken, gesloten lagers en dubbele aluminium wanden. Deze velg heeft geen machinale remrand. De remrand is geverfd en laat toe om remmen te bevestigen. Het is een mooi en elegant wiel dat het midden houdt tussen klassieke randloze velgen en de meer aggressieve velgen met brede randen.Het DP18 model is competitief geprijsd. De maat is 700c, wat betekent dat het compatibel is met alle racebanden. Je kan 23, 25 of 28 banden monteren en je hebt een binnenband nodig met een 48 mm ventiel. Bovendien is het belangrijk om een velglint te monteren tussen het wiel en de binnenband om het risico op doorboringen te vermijden.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

H plus Son The Hydra Fixed Gear Achterwiel Zwart

De H+Son is een zeer lichtgewicht 23mm - profiel velg. Het is een echte V Profiel velg, zonder drukpunten.Het is een professioneel, en elegante velg met een Track Naaf. Het is een perfecte velg als je ernaar op zoek bent naar een hoge kwaliteit wiel.De maat is 700c, en betekent dat het compatibel is met alle race fiets banden. Je kan er a href="https://www.santafixie.nl/fiets-onderdelen/fietswiel/banden.html" target="_blank">25 tot 28c banden opzetten en je hebt een 48mm-ventiel binnenband benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

€ 184,90

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product
 

Turbo DLX Zadel Wit

Dit Turbo DLX fietszadel is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een zadel met een stadse uitstraling en een zeer goede afwerking. Het is gemaakt van synthetisch materiaal en de textuur is ultrazacht met een perzikhuid effect. Het is een wit zadel, met chromoly rails die compatibel zijn met alle zadelpennen en zeer licht, aangezien het slechts 265 gram weegt.

Read on...

Auto en motor Sportartikelen
Product